Univerexport представља иновативне кућице за псе – Уживајте у куповини, а ваш љубимац у хладовини!

У Univerexportu на адреси Нехруова 68б у Београду, од сада су доступне Smartsy паметне кућице за псе, које ће власницима паса пружити могућност растерећене куповине док њихови љубимци време проводе на сигурном и безбедном месту и то потпуно бесплатно.
2
Фото: Промо

Универеxпорт препознао је потребе потрошача који су власници паса и у сарадњи са партнерима имплементирао је иновативно решење – Smartsy кућице за псе. Опремљене најновијом технологијом и сензорима, Smartsy кућице нуде власницима паса оно што им је најпотребније док су раздвојени од својих љубимаца: безбрижност.

Захваљујући овој иновацији власници паса ће моћи са својим кућним љубимцима да обављају куповину без журбе и нелагодности јер ће њихов љубимац бити на удобном месту. Све што је потребно урадити јесте преузети Smartsy апликацију преко Google Play и App Store која је потпуно бесплатна и једноставна за коришћење.

Осим сигурносне браве која се аутоматски закључава, топлотне и звучне изолације, Смартсy нуди и напредне функције попут камерице преко које се може пратити стање пса у реалном времену, системе за одржавање оптималне температуре, УВ лампе која је ту да стерилише простор после сваке употребе, као и многе друге.

Фото: Промо

Све ове функције осмишљене су да пруже не само физичку заштиту и удобност за псе, већ и стање спокоја за власнике који обављају куповину, знајући да су њихови љубимци увек на безбедном.

Смартсy кућице за псе су иновација подржана од стране Научно Технолошког парка Београд, НАЛЕД-а, Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) и Иновационог Фонда Републике Србије. Паметне кућице за псе су имплементиране у сарадњи са партнерима из Smartsy и Mars Petcare, а од сада су доступне само у Univerexportu.

Уживајте у куповини, а ваш љубимац у хладовини!

(Промо)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести