Младић из Чуруга тешко повређен у саобраћајној несрећи у Новом Саду

Стефан Д. (19) из Чуруга, тешко је повређен у саобраћајној несрећи, која се догодила у ноћи између понедељка и уторка, у Новом Саду, на раскрсници улица Кеја жртава рације и Максима Горког.
hitna pomoc, tanjug ilustracija
Фото: Танјуг, илустрација

Како се сазнаје, до несреће је дошло када је Милош Р. (20) из Бачке Паланке, управљао путничким возилом, а који се кретао Улицом Максима Горког, на раскрсници скретао улево, а да није уступио првенство пролаза мотоциклу марке „јамаха” којим је управљао повређени младић.

Стефан је задобио тешке телесне повреде, опасне по живот. Он је након указане лекарске помоћи од стране Хитне помоћи превезен и задржан је у Клиничком центру Војводине.

- Призор је био језив. Од силине ударца, мотор је уништен, а кацига је пукла на два дела. На асфалту је видљива велика мрља крви - испричао је  један од очевидаца.

У КЦВ кажу да је повређени младић стабилно.

- У Ургентни центар Клиничког центра Војводине, примљен је пацијент С. Д. са вишеструким тешким телесним повредама од којих су доминантне повреде грудног коша, врата и горњег дела леве руке. После хитне и благовремене дијагностике, лекарске помоћи и оперативног захвата у Ургентни центар, пацијент је стабилног здравственог стања и налази се на Клиници за анестезију, интензивну терапију и терапију бола КЦВ на даљем лечењу - рекли су у КЦ Војводине.

С. Х.

EUR/RSD 117.5934
Најновије вести