„АТЕИСТ РЕП” УСКОРО СЛАВИ 35. РОЂЕНДАН Прослава великим концертом на Сајму

Матори покварењаци који свирају панк из доба Југе - још је један назив који су за себе смислили чланови бенда Атеист реп, једног од најутицајнијих и најдуговечнијих на домаћој сцени алтернативне музике.
e
Фото: Youtube Screenshot/ Atheist Rap

Они ће на пролеће следеће године концертом на Новосадском сајму обележити 35 година постојања и активног свирања, концертних турнеја и снимања албума.

Три и по деценије безусловне размене енергије са публиком широм Балкана, али и Европе, красио је жесток звук, јасно упућене поруке на праве адресе, критике постојећег стања, препознатљив хумор, те врло занимљива песничка нарација. Из бенда још подсећају да је све почело 1988. године у култном новосадском клубу „Машинац“ на концерту Рамба Амадеуса, неплански, кроз дружење, забаву и неизмерну љубав према музици.

На дан који се у бившој земљи памтио и као дан када је нацистичка Немачка бомбардовањем Београда означила почетак Другог светског рата, 6. априла, Радуле , др Поп и другари још једном ће узвратити свим хегемонистима својим музичким рафалима и бомбама у виду „Године културе“, „Притиленда“, сага о култним лимузинама варбург и трабант, и многим другим познатим песмама.          

И. Б.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести