Ролингстонси ускоро објављују нови студијски материјал

Следећи албум Ролингстонса биће њихов први оригинални материјал од 2005. године и албума "A Bigger Bang". Кит Ричардс је за америчке медије говорио о наредном албуму Ролингстонса и објаснио је зашто бенд и даље свира.
t
Фото: Youtube Printscreen

Легендарни рокери тренутно раде на свом првом албуму оригиналне музике од 2005. године. Од тада су издали један студијски cover албум "Blue & Lonesome", пише Кликс.

Гитариста Рони Вуд је раније казао да се рад на новом албуму привремено обуставља, рекавши да су Ричардс и фронтмен Мик Џегер хтели бити сигурни да су нове песме заиста добре.

Говорећи за “Rolling Stone” Кит Ричардс је открио да су Стонси сада спремни да се врате у студио недељу дана пре него што ће кренути на своју прву америчку турнеју у последњих пет година.

Он је такође рекао да је празнике провео посвећен демо материјалу који су већ снимили, преноси NME.

"Понекад није толико досадно писање песама као слушање онога што је снимљено. Сваким новим слушањем настојите избрусити материјал и учинити га још бољим. Музичари раде као столари, студио је столарска радионица", рекао је Ричардс.

Након што је упитан за више детаља о предстојећој турнеји бенда и осећају свирања уживо након толико година Ричардс је рекао да уопште није уморан од живота на путу и заједничких свирки.

"Попнеш се на сцену и једноставно радиш оно што волиш да радиш. Волио бих да свој посао воле и милиони других људи широм света", додао је Ричардс.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести