АНЂЕЛА ЈОВАНОВИЋ ОДБИЛА ДА ИГРА С ЛЕЧИЋЕМ: Њему нашли замену, он поднео тужбу!

Глумица Анђела Јовановић одбила је да глуми у серији "Радио Милева" у истој сцени са глумцем Браниславом Лечићем због “непријатног догађаја из прошлости”.
1
Фото: Youtube printscreen

Лечић је требало да глуми човека који је лажно оптужен за сексуално узнемиравање, а како је Анђела Јовановић одбила да се у истом кадру нађе с њим, продуценти популарне ТВ серије нашли су замену.

⁃ Анђела глуми у серији од почетка и продукција је уважила њену молбу када је рекла да не жели да јој партнер буде Лечић - каже извор упознат са приликама на снимању. Како открива, Лечића је заменио једнако популаран глумац Ирфан Менсур, а спорне сцене су већ и снимљене и емитоване.

Анђела у поменутим сценама у "Радио Милеви" игра сцену у којој лажно сведочи против Менсура, који у серији игра директора школе пред пензијом.

"Тачно је да ме је тужио"

Подсетимо, глумица Анђела Јовановић потврдила је да је Лечић поднео тужбу против ње за повреду части и угледа.

Фото: Youtube printscreen/ AmiG Show

- Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале – рекла је кратко за „Блиц“ Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости“, док се Лечић мало потом огласио јавно поводом Анђелиних речи.

Лечић је требало да глуми човека који је лажно оптужен за злостављање.

Глумац у тужби терети Анђелу Јовановић за повреду части и угледа и од ње тражи да му исплати новчани износ од 300.000 динара.

Анђелу подржала Милена Радуловић након што је одбила да игра са Лечићем.

Фото: Youtube printscreen/ Branislav Lecic / Official

Милена Радуловић јавно је подржала Јовановићеву на свом Инстаграму због одбијања да дели кадар са Браниславом Лечићем, те је навела да не постоји млада глумица која не би могла да га оптужи за сексуално узнемиравање.

И глумица Мирјана Карановић јавно се обратила Анђели Јовановић након Лечићеве тужбе.

Поводом тужбе коју је Лечић поднео против Анђеле, огласио се и њен супруг Михаил Дудаш, који је познати српски атлетичар и јавно подржао супругу.

Дудаш је кратко написао "интегритет = слобода" на Инстаграму.

Шта пише у тужби?

У Лечићевој тужби у коју је „Блиц“ имао увид, наводи се да „када је тужена Анђела Јовановић сазнала да Лечић треба да буде ангажован на снимању серије "Радио Милева", јавно је негодовала и изјавила да не жели да игра са силоватељем и сексуалним напасником, те да ће, уколико Лечић буде ангажован на снимању серије, напустити пројекат из револта“.

(Kurir.rsБлиц)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести