Џастин Тимберлејк се извинио Бритни Спирс и Џенет Џексон

ЊУЈОРК/ЛОС АНЂЕЛЕС: Глумац и певач Џастин Тимберлејк се, у подужој објави на друштвеним мрежама, извинио певачицама Бритни Спирс и Џенет Џексон због свог понашања у прошлости.
t
Фото: Youtube Printscreen

Након емитованог документарца "Намештаљка Бритни Спирс", чија је првобитна замисао била да се укаже на #FreeBritney покрет, који се залаже за укидање старатељства које отац Бритни Спирс има над певачицом још од фамозне кризе менталног здравља 2008. године, јавност је ипак фокусирана на њену везу с Џастином Тимберлејком.

Многи корисници друштвених мрежа захтевали су да се поп звезда Џастин Тимберлејк извини Бритни Спирс због начина на који ју је третирао док су били у вези двехиљадитих година, што је он и учинио, преноси АП.

Тимберлејк је започео објаву изразивши жаљење због времена у свом животу када су његови поступци доприносили проблему, где је “причао како не треба или није причао о ономе што је исправно”, као и да разуме да је подбацио у тим тренуцима и у многим другим и имао користи од система који подржава мизогинију и расизам.

Посебно желим да се извиним Бритни Спирс и Џенет Џексон, обема посебно, зато што бринем за те жене и поштујем их и знам да сам подбацио, написао је, између осталог, Тимберлејк и додао:

Ова индустрија је пуна мана. Поставља мушкарце, посебно беле мушкарце, у позицију да успеју. Дизајнирана је на тај начин. Као мушкарац у привилегованој позицији, морам да причам о томе. Због мог игнорисања, нисам препознао све то у тренутку када се дешавало у мом животу, али ја не желим икада више да просперирам због других који су повучени доле, навео је Тимберлејк.


Отац Бритни Спирс мора да дели контролу над финансијама

Амерички судија одбацио је захтев оца певачице Бритни Спирс да добије већу контролу над њеним финансијама.

Судија је у четвртак подржао претходну пресуду којом је финансијска компанија "Бесемер Трaст" постала један од "старатеља" певачице, што значи да ће отац Бритни, Џејми Спирс и ова компанија сада имати једнака овлашћења за управљање финансијама певачице.

Отац певачице Џејми Спирс контролисао је финансијске послове своје кћерке од 2008. године, али је Бритни Спирс недавно наговесила да жели да се таква пракса прекине.

"Старатељство" над имовином је правни договор, који је уведен због забринутости о менталном здрављу певачице, подсећа Бi-Би-Си.

У новембру прошле године судија у Лос Анђелесу именовао је фирми "Бесемер Траст" као једног од старатеља Спирс, али је одбацио покушај певачице да се њеном оцу у потпуности одузме контрола над финансијама.


Објаву је закључио рекавши да му је дубоко стало до добростања људи које воли и које је волео.
Могу да будем бољи и бићу бољи, поручио је Тимберлејк.

До инцидента с Џенет Џексон дошло је током наступа на Супербоулу 2014. када јој је Тимберлејк померио одећу откривши јој груди.

EUR/RSD 117.5777
Најновије вести