Ивану Босиљчићу обијен ауто, остао без свих докумената

Познатом глумцу Ивану Босиљчићу синоћ је у центру Београда обијен ауто и украден ранац са задњег седишта аутомобила, у коме, срећом, није било новца, али је зато остао без докумената, личне карте, пасоша и возачке дозволе.
1
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, док је са супругом Јеленом Томашевић био на фотографисању за насловну страну једног часописа, у студију у близини Бетон хале, на Ивановом ауту је разбијено задње стакло и украден ранац са документима и личним стварима, пишу Вечерње новости.

Глумац је све пријавио полицији и на свом Инстаграм профилу објавио шта се догодило. Написао је:

- На осветљеном и прометном јавном паркингу изнад Бетон хале,малопре нам је обијен ауто. У ранцу ,који сам случајно оставио на задњем седишту,није било новца,само личне ствари и документа спремна за пут- пасош,лична карта и возачка дозвола. Све је управо пријављено полицији,али уколико неко од вас пронадје моја документа, која су вероватно бачена,пишите ми у инбоx или их оставите у кућици на излазу са паркинга. Лопову најискреније желим да више никад не буде у ситуацији да мора да краде.

Хоће ли познатом глумцу бити враћена докумената, за које он сумња да су бачена, а која су му преко потребна због честих путовања у Русију где снима, остаје да видимо.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести