УДАВАЧЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ Овај модни детаљ мора да има свака МОДЕРНА ВЕНЧАНИЦА Ова „ситница“ ће од вас направити СОФИСТИЦИРАНУ принцезу у трену  (ФОТО)

Инспирисане популарним трендом балет кор који је прошле године залудео свет моде, машне су се ове године прелиле и на венчанице, аксесоар и декорацију свадбених прослава.
v
Фото: Printscreen/Instagram@inesbridal

Романтичне машне имају моћ да истог тренутка кад их вежете целу венчаницу подигну на виши модни ниво. Од класичних појасева који се везују на струку преко великих које прекривају горњи део, средњих којима се завршавају дубоко исечени леђни изрези до оних на ципелама и сандалама али и позивницама.

Могу да буду пуфнасте скоро скулптуралне или равне, од тила или сатена, постављене како год замислите а исто толико и велике. Уз то одлично изгледају и на кратким и на дугим венчаницама.

Било да сте мајска или јунска млада, а још увек нисте сигурне око коначног избора, један од трендова за 2024. кад причамо о венчаницама који треба проучити су машне.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES bridal (@inesbridal)

Одлично изгледају и на коси дајући онај софистицирано елегантан додир који свака млада жели да провуче у свом стајлингу без обзира на стил венчанице коју је изабрала. А једна велика паметно постављена на коси може да се понесе уместо вела.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES bridal (@inesbridal)

Дневник/Жена Блиц

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести