Џони Штулић демантовао Шербеџију

БЕОГРАД: Некадашњи фронтмен загребачке групе "Азра" Бранимир Џони Штулић демантовао је да је био добар пријатељ с глумцем Радетом Шербеџијом и да му је написао песму за представу.
dzoni stulic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

 "Џони га никад није звао у шетњу по Загребу, нити му је направио песму, нити су икада били пријатељи, управо обрнуто, он је њега једном згодом, по својој жељи, провозао својим 'мерцедесом' да би с њиме дивно ћутао, међутим, искористити тај свој позив да ту песму лакше отуђи и убаци у своју представу без питања, дапаче, да то сакрије, он њу потом и сними, а сад већ тим гнусним лажима оправдава и сам разлог свог опаког постојања", рекао је у петак, између осталог, Штулић за портал РТС-а.

Наиме, Шербеџија је своју мини концертну турнеју кроз Србију насловио  "Мени се, душо, од тебе не растаје" по чувеним стиховима песме Џонија Штулића.
Шербеџија је, најављујући ту турнеју, рекао новинарима да је био добар пријатељ са Штулићем и да је наслов концерта управо део чежње за данима када су се дружили.

"Знао је у поноћ да ме позове у шетњу по Загребу. Са њим се најлепше ћутало у тим шетњама по Загребу. Имали смо чудно пријатељство. Питао сам га да ми направи песму за представу 'Хрватски славуј' коју сам режирао 1989. године у Загребу. Џони је направио песму 'Мени се душо од тебе не растаје' за само отварања те представе на сцени. Ето, сада му насловом ових концерата шаљем поруку, као старом пријатељу" рекао је Шербеџија.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести