МОЋ, БОГАТСТВО, СЛАВА... Џабе све! Живот им је обележила незамислива ТРАГЕДИЈА Ове познате личности су доживеле СМРТ СВОЈЕ ДЕЦЕ (ФОТО)

Без обзира на то што су богати, славни и познати целом свету бол за дететом је увек нешто што пољуља, учини рањивим и остави ожиљке на срцу који никада не зарасту.
p
Фото: Printscreen/Instagram@johntravolta

Као и сви други, и познате личности су током живота пролазиле кроз бурне периоде, кроз тешке моменте од којих се ни годинама након трагичних догађаја нису опоравиле.

Ово је прича о неколико познатих људи који су имали све, и новац, и богатство и успех, али су изгубили оно најдраже - децу.

- Сломљени смо. Наша драга Еми јуче је изгубила живот. Ни у сну се нисмо надали да ћемо искусити овакав бол. Њена љубав и дух никада неће бити заборављени -  написао је легендарни скијаш Боди Милер на Инстаграму након што је сазнао да му је преминула ћерка. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bode Miller (@millerbode)

Девојчица која није имала ни пуне 2 године упала је у базен и удавила се. Ову трагедију Милер и његова супруга једва су преживели. Вест их је затекла у комшилуку. Иако су лекари покушали све, нису успели да је врате у живот.

Тешка судбина затекла је и Џона Траволту и Кели Престон, чији је најстарији син  16-годишњи Џет, пао је док се купао у кади у породичној кући на Бахамима. Иако је одмах одвезен у болницу, лекари нису могли да му помогну.

 

Злу коб остетио је на својој кожи и некадашњи светски боксерски првак Мајк Тајсон у тешкој категорији 2009. године. Његова четворогодишња ћерка Ексодус умрла је од последица гушења након што јој се запетљао електрични кабл траке за трчање око врата.

Фото: Youtube Printscreen

Познати музичар Принс 1996. је добио сина. Нажалост, малишан је умро неколико недеља касније због ретке наследне болести – Фајферовог синдрома (болест делује на раст и облик костију).

Нису на овом списку само страни глумци и познате личности. Постоји и међу познатим Србима и Српкињама они који су доживели и поживели тешке тренутке.

Јавност је остала у шоку након што је Сандра Рашковић Ивић испричала да је њен син Јован Ивић извршио самоубиство. Дуго је туговала, а онда је схватила да због свог унука и друго двоје деце мора да настави даље.

Фото: Printscreen/Instagram/srdjan.zika.todorovic

Наш познати глумац Срђан Жика Тодоровић, такође је изгубио сина. Они су га у породичном стању пронашли мртвог, а обдукцијом је утврђено да је узрок био синдром изненадне смрти код деце.

Дневник/Глоси Еспресо

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести