Почиње снимање хумористичке серије "Дрим тим"

БЕОГРАД:  Снимање нове хумористичке серије "Дрим тим"("Dream team"), приче инспирисане истинитим догађајем, која прати лик фудбалског фанатика и оца једанаест синова - Илије Ике Срдића, почиње у понедељак.
lazar ristovski, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Aуторски тим на челу са глумцем и продуцентом Лазаром Ристовским најавио је "питку романтичну комедију која ће освежити телевизијску понуду".

Ристовски који тумачи главног лика изузетног оптимизма и енергије који формира фудбалски тим и потпуно неочекивано, на опште изненадење свих стиже до финала Купа Србије, каже да је вредност ове прице у малим људима којима се, ако искрено верују и дају све од себе, снови остварују.

“Серија је настала на основу непотврдене биографије звездарског Марадоне, чувеног Ингета. Несрећан због неуспешне фудбалске каријере, наш лка с великим жаром учи своје синове да постану врхунски фудбалери. Поред напретка тима "Булбудерац", испод фудбалских мотива крије се и романтична сага о надама, жељама и идеалима обичних, једноставних људи”, објаснио је глумац и продуцент.

У плану је да се сними 12 епизода у продукцији Телокома Србија и Зиллион филма, а у режији Дејана Зечевића, по сценарију који потписује Милош Радовић.Редитељ је истакао да је након прве прочитане странице сценарија видео потенцијал ове серије која ће, према његовом мишљењу, бити врло занимљива за публику.

“Поред тога што је ово пре свега комедија, то је и права људска прича, пуна емоција налик италијанском неореализму, те заиста мислим да ће се гледаоци у сваком од ових ликова на неки начин препознати”, казао је Зечевић.

Локација за снимање “Дреам тима” је фудбалски клуб ,Булбудерац" смештен у Звездарској шуми, где се налази мали терен, кућица у којој сви чланови клуба живе заједно и оронула кафана са баштом, од чијег прихода живе.Ово аутентично изоловано место у шуми главно је поприште свих дешавања у серији, а сценариста Радовић каже да је инспирацију за причу добио још као млађи када је живео надомак Звездарске шуме и ту упознао брачни пар који је држао клуб са својих седморо синова.

“Сви су заједно радили на остварењу својих идеја и снова, зато и ова романтична комедија показује да ако у нешто заиста верујеш можеш и да оствариш”, истакао је Радовић.
Ликове ове комедије о малом клубу са периферије Београда у амбициозном походу на врх лествице националног фудбала, поред Ристовског, играће Тања Сојић, Милутин Мима Караџић, Јелисавета Орашанин, Ненад Окановић, Бојан Димитријевић, Мома Пићуриц, Милан Колак и Александар Филимоновић.

Координатор за интернет и мултимедију Телеком Србија групе, Владимир Лучић казао је да верује да ће гледаоци уживати у серији.
“Телеком Србија је, као што знате, у продукцију врхунског садржаја ушао пре отприлике две године и за то кратко време успели смо да постанемо синоним за производњу најбољих домаћих серија. Неке од серија које смо продуцирали се већ емитују и у земљама региона, а очекујемо да ће се ускоро наћи и у понуди водећих светских платформи попут Нетфликса и ХБО”, казао је Лучић.

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести