У понуди је крстарење у 32 земље које траје чак 119 дана!

Замислите да можете да одете на крстарење које траје готово четири месеца и да том приликом посетите више од 30 земаља.
krstarenje3, pixabay
Фото: Pixabay

Срећом управо таква понуда се појавила у једној туристичкој агенцији, али за већину смртника то ће и даље остати само сан. Наиме, поред недостатка времена, јер ко може да одсуствује скоро четири месеца с посла, ту је висока цена од 17 хиљада долара колико кошта овакво једно путовање и то без свих оних додатних трошкова.

Али, зато за оне срећнике који имају вишак времена, довољну количину новца компанија МСЦ Цруисес уврстила је у понуду крстарење које траје равно 119 дана!

Фото: Pixabay

Пут крузером одвешће вас у 32 земље и при том ћете обићи 49 дестинација. Током овог путовања, између осталог, ћете моћи да испробате и неке занимљиве ствари као што су роњење у лагуни и јахање слонова.

Фото: Pixabay

Пут започиње у Колумбовом граду, Ђенови, одакле се креће за Средњу Америку. Након тога на ред долази Западна обала са заустављањима у Лос Анђелесу, Сан Дијегу и Сан Франциску, затим се прелази Тихи океан и креће пут Аустралије и дуж Индијског океана. Наравно, путем стајате у атрактивним градовима и државама као што су Барселона, Мелбурн, Сингапур, Бора – Бора...

Фото: Pixabay

У свакој дестинацији просечно се проведе 13 сати, али наравно, то је само просек, с обзиром да се у некима остаје и по неколико дана. Ни на броду вам неће бити досадно, с обзиром на 11 барова, четири ресторана, дискотеку и остале видове забаве које имате на располагању.

Ако још увек немате новца, добра је виест да крстарење неће започети пре јануара 2019. године, па још увек имате времена да освојите новац на лутрији или се баците у "гадну" штедњу.

EUR/RSD 117.5618
Најновије вести