Удовичић посетио школу у Врднику и ФК у Иригу

НОВИ САД:  Министар спорта и омладине Вања Удовичић данас је у Иригу рекао да је то пета општина коју посећује с намером да пошаље поруку родитељима и деци да не постоје велике мале општине. 
Udovičić posetio Osnovnu školu "Milica Sojadinović Srpkinja" u Vrdniku Foto: Tanjug/video
Фото: Удовичић посетио Основну школу "Милица Сојадиновић Српкиња" у Врднику Фото: Танјуг/видео

Удовичић је токо посете локалном фудбалском клубу "Раднички", који ове године обележава 80 година постојања поручио да је важно разговарати са локалним спортским клубовима, упознати се са њиховим пројектима, али и реалним проблемима, како би их заједнички решавали.

"Не можете да сагледавате реалне потребе локалних клубова, ако седите у Београду и морате да причате с људима на локалу, нема забрањених тема и не постоји нешто што не може да се пита", казао је министар. Пре Ирига, он је посетио Основну школу "Милица Сојадиновић Српкиња" у Врднику, којој је Министарство спорта и омладине пре два месеца уручило донацију у виду спортске опреме.

"Данас смо били у тој школи да видимо да ли та опрема служи за часове фискултуре. Фискултурне сале јесу место где, због мањка хала, наши клубови тренирају", рекао је Удовичић. 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести