Новосадски прволигаш Младост ГАТ у Челареву дочекује Тимок

После учинка од победе и два ремија на старту такмичења у Првој лиги Србије, пред фудбалерима Младости ГАТ данас (17) је дуел у ком су домаћини екипи Тимока.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Решени су Новосађани да уложе максимални напор како би уписали другу победу, иако су свесни да им у госте долази чврст и квалитетан ривал.

- Желимо да стигнемо до три бода и посвећени смо остварењу тог циља - истакао је 33-годишњи капитен Милош Миловановић, који је овог лета на новосадско Ново насеље стигао из редова суперлигаша Напретка из Крушевца. - За нас је битно то да поново одиграмо чврсто у одбрани и не дозволимо супарничким нападачима да нас савладају, а верујем да ће и наши нападачи да прораде и широм нам отворе врата ка победи. Састали смо се у припемном периоду с Тимоком и знамо да је реч у неугодном ривалу, али смо, заједно са члановима стручног штаба, добро анализирали његову игру, тако да спремни дочекујемо сусрет.

Тренер Младости ГАТ Љубомир Ристовски неће моћи да рачуна на повређеног Ожеговића, али нема сумње да ће пронаћи одговарајућу замену за овог играча. Поново ће Новосађани бити домаћини на стадиону у Челареву и сви до једног убеђени су да ће стићи до победе и да ће се у том случају  још чвршће позиционирати  у врху табеле прволигашког карвана.

А. П. 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести