НЕКО ВОЛИ ЋЕВАПЕ, А НЕКО КЊИГЕ, говорио је Мулић! У књижари Мала велика књига до краја месеца НАХРАНИТЕ ДУШУ у ПОЛА ЦЕНЕ (ФОТО)

Књижара "Мала велика књига" у Соколском дому затвара се после више од 30 година постојања и рада.
d
Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

Из тог разлога ће, како наводи на својој Фејсбук страници, до краја новембра сви наслови у овом, по много чему посебном кутку за све мале и велике читаоце и љубитеље писане речи, бити снижени за 50 одсто.

Надамо се да ћете искористити прилику да, по последњи пут, дођете у нашу и вашу Малу велику књигу и да из ње осим лепих успомена понесете и коју књигу. Видимо се у Соколском дому, поручује особље књижаре.

Подсећамо, књижар и издавач Радмило Мулић, оснивач и власник књижаре ове познате новосадске књижаре, преминуо је 25. фебруара ове године.

 

А као својеврсни позив да још једном свратите у „Малу велику књигу“ можда је најбоље да цитирамо самог Мулића, који је у једном од последњих интервјуа за „Дневник“ рекао како су „током пандемије коронавируса, прво пустили у рад киоске са храном“.

Стога сам на прозору књижаре истакао информацију да ми продајемо храну за душу. Па неко воли ћевапе, а неко књиге. И имали смо људе који су желели да улажу у себе, поручио је тада чувени новосадски књижар, без којег ово сјајно и непоновљиво место не би никада ни постојало.

Дакле, прошетајте до Соколског дома и нахраните душу.

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести