ЗБОГ ПОПРАВКЕ КОЛОВОЗА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ Привремена обустава саобраћаја од данас до 26. априла

Поправка коловоза у центру Сремске Каменице, која ће трајати од данас до петка, 26. априла, условиће забрану саобраћаја.
radovi
Фото: Дневник (А. Савановић)

Радови ће обухватати део Карађорђеве улице од Светозара Марковића до Трга Змаја Јове, цео Трг и део Улице војводе Путника од Трга до Улице Слободана Бајића. Такође, паркирање и заустављање возила биће забрањено у Улици Седме војвођанске бригаде. Како из Кабинета градоначелника напомињу, алтернативни правци кретања возила и обилазак зоне радова, која ће бити обележена одгова-

рајућом сигнализацијом, ићи ће преко петље Мишелук, државног пута Нови Сад – Рума и обилазнице у Сремској Каменици.

Ови радови условиће и измену траса аутобуских линија на бројевима 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84 и 86.

Када је реч о линијама 68, 71, 72, 73 и 74, у смеру из Новог Сада, на раскрсници улица Железничка и Седме војвођанске бригаде аутобуси ће скретати лево у другопоменуту улицу, па лево у Лоле Рибара одакле последња три броја настављају редовном трасом. Линија 68 из Улице Лоле Рибара  иде десно на Параговски пут до окретнице „Војиново“, док 71 такође иде на Параговски пут с којег скреће десно у Карађорђеву улицу од окретнице код Дунава где се окреће и враћа Карађорђевом до раскрснице Лединачки пут одакле наставља редовном трасом. На измењеним трасама, 68, 71, 72, 73 и 74 ће користити постојећа стајалишта других линија и једно привремено у Ул. Лоле Рибара прекопута броја 81, односно у повратку испред броја 83. У смеру ка Новом Саду аутобуси ће саобраћати поменутом трасом али у супротном смеру.

У смеру из Новог Сада линија 69 ће са Каменичког пута, након проласка РТВ-а, скретати лево на петљу Мишелук, потом десно на Пут доктора Голдмана до кружног тока, затим десно у Улицу Моше Пијаде, лево у Мајора Тепића и даље наставити редовном трасом. У смеру за Нови Сад, аутобуси ће саобраћати поменутим улицама у супротном правцу.

За преостале линије – 77, 78, 79, 80, 81, 84 и 86 – у смеру из Новог Сада ће на раскрсници петље Мишелук и Пута доктора Голдмана скретати лево на Пут, потом ићи у Улицу Моше Пијаде, затим у Железничку улицу, лево у Седме војвођанске бригаде, лево у Улицу Лоле Рибара, а онда свака на Параговски пут одакле настављају ка крајњој станици.

Л. Р.

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести