НАПАО ЈЕ СРПКИЊУ У повратничком селу код Лукавца у БИХ, полиција га ухапсила

ТУЗЛА: Полицајци из Лукавца у тузланском кантону, ухапсили су осумњиченог за напад на српску повратницу у селу Тумаре надомак Лукавца.
Screenshot YouTube / BN |
Фото: Screenshot YouTube / BN |

Овај случај пријављен је ПС Лукавац у среду, када је у својој кући, у селу Тумаре,  В. С. (53), пронашао своју супругу Р.С. (50) везану и у бесвесном стању, преноси портал Независне.

"На основу оперативних сазнања и других прикупљених доказа, јуче је ухапшено једно лице из Лукавца. Сумња се да се ради о лицу које се може довести у везу са пријављеним догађајем", навели су у МУП-у ТК.

Педесетогодишња жена је у среду нападнута у српском повратничком селу Тумаре на Озрену у општини Лукавацу и потом је збринута у Дому здравља.

Председник Месне заједнице Тумаре Љубиша Мијатовић рекао је да због нарушене безбедносне ситуације и неуспеле вишедневне потраге за Јованком Ђурић, која је недавно нестала, мештани овог села планирају да организују протест, пренео је РТРС.

Мијатовић је оценио да безбедносна ситуација измиче контроли, с обзиром на то да је Јованка, трећи случај нестанка Срба повратника у општини Лукавац, па је додао да су због несигурности два повратника већ напустила овај крај.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести