Селаковић: Само мирна, стабилна Србија гарантује просперитет

Селаковић је рекао да се у претходним годинама могло видети шта све Србија може да учини када је јака, сложна и када зна шта жели - да стане на ноге, усправи се и учини добро и себи, и свим својим људима.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Само мирна и стабилна Србија може да гарантује просперитет сваком свом грађанину и читавој нашој држави, такву Србију морамо да сачувамо, а дан одлуке је 3. април", рекао је Селаковић, а саопштила СНС.

Сара Павков је рекла да напредњаци слушају потребе грађана, али и природе, због чега су обезбедили простор за све привреднике, домаће и стране, мале и велике, али и додатна средства за заштиту животне средине.

"Да бисмо сачували овакве природне лепоте, ми морамо да имамо јаку привреду, морамо да сачувамо мир и стабилност, а то можемо да обезбедимо само са Александром Вучићем на челу", рекла је Павков.

Ивана Николић је додала да се не може напредовати без малих и средњих предузећа.

"Нашој држави су важне мале породичне фирме, јер задржавају младе и нуде им просперитет, који се оглада огледа и у развијеној инфраструктури коју Србија данас има, и која ће тек да се гради у будућности", рекла је Николић.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести