Вокер: Вучић зна истину о Рачку

ПРИШТИНА: Бивши шеф мисије Верификационе мисије Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) на Косову Вилијам Вокер сматра да председник Србије Александар Вучић "треба да се пробуди", напомињући да Вучић зна истину о ономе што се догодило током рата у Рачку, преноси Косово онлајн.
1
Фото: Youtube Printscreen

"Не знам на шта се он позива. Чудно је како 21 годину касније у Београду још причају о мени. Тако ме је описао и Милошевић", рекао је Вокер за приштинску телевизију Т7.

"Он (Вучић) зна истину да се Рачак догодио. Верујем да је био министар информисања или нешто слично у време Милошевића. Дакле, он је политичар типа Милошевића", додао је Вокер.

Вокер је указао да постоје људи на овом свету који, упркос свим доказима или науци, верују да је Земља равна.

"По мом мишљењу, Вучић је такав. Он верује да је Земља равна, или да нисмо отишли на Месец, или да се масакр у Рачку никада није догодио. Али, сигуран сам да зна да се масакр догодио. Био је део команде", предочио је Вокер.

"Може да ме назове како год жели. Својим присталицама може да каже да сам глобални преварант, да сам лажов... Он има да уради бољих ствари у свом животу, 21 годину после оног што је био безобзирни чин српских снага", поручио је Вокер.

Вокер борави на Косову поводом 21. годишњице догађаја у Рачку, на позив одлазећег потпредседника Владе Косова Беџета Пацолија.

Miroslava
14.01.2020 • 09:12
Svi znaju istinu o Račku! Nemačka televizija ARD je u udarnim večernjim vestima, nakon bombardovanj Srbije, objavila da je Račak LAŽ! Da su učk poginuli preobučeni u civile i da je srpska vojska za to odgovorna!
Славиша
14.01.2020 • 09:26
Само ми је жао што ми Срби нисмо као неки други народ,са блиског истока,ти би добио своју заслужену казну за Рачак,преко окулара,а небих се шетао тако слободно и куражно.Под хитно би наше обавештајне службе требале да пређу на рад по Израелском систему превентиве и одбране државних и националних интереса!
eks
14.01.2020 • 09:38
Naravno da zna, Vokeru. To mnogi znaju, ne samo Vučić. Istina je da si ti inscenirao ceo dogadjaj, da ste teroristima, koji su poginuli u borbi na drugim mestima, skidali uniforme UČK i donosili leševe na mesto gde su snimatelji i statisti za plakanje dovedeni za predstavu. Svi znaju da si ti agent CIA , da si bio zadužen za ovu manipulaciju . Dokazano je od strane forenzičara , koje ste oterali i zapretili da ne objave svoje izveštaje, ali je to ipak "procurilo" . Sve je jasno, svi znaju istinu , ali CIA je CIA , moćna zločinačka organizacija koju mediji ne smeju da raskrinkaju zbog straha i ubistava koje ta organizacija sprovodi .
Nuki
14.01.2020 • 16:26
Śkavelska nacija je ta nacija koja Se odrekla Boga , i pravila pakt sa djavolom ,
EUR/RSD 117.5712
Најновије вести