Џоџо за опстанак

Фудбалери Младости с Новог насеља чланови Новосадске лиге почели су припреме за нову сезону. Прву прозивку извршио је нови тренер Немања Џоџо (29), који је због проблема

с леђима морао да прекине  професионалну каријру. Џоџо је био голман, а бранио је између осталог у суботичком Спартаку, БСК – у из Борче, У Белгији, а каријеру је завршио у Казахстану, где се и повредио.

- Очекује нас грчевита борба за опстанак – каже Немања Џоџо, тренер Младости. – Тренутно смо на 14. месту, али то место не обезбеђује опстанак. У неким комбинацијама чак би и седам клубова могло испасти из лиге, па зато морамо  наставак првенства сачекати потпуном спремни. Нема опуштања ни предаје.

На првој прозивци било је  чак 23 играча, за сада нико није напустио клуб,а на списку су следећи фудбалери: Данијел Иванишевић, Стјепан Пелегрин, Зоран Папоти, Алексеј Бојков, Никола Стојановић, Борис Гаyић, Вељко Спасенић, Миливој Пандуров,  Бојан Буква, Владан Самарyија, Лазар Стошић, Марко Максимовић, Игор Стајић, Александар Вукићевић, Јован Делић, Влада Парошки, Влада Новаковић, Новица Николић, Михајло Ђокић, Петар Казић, Атила Хорњак, Алан Чековић и Младен Бањанин.

У току припрема фудбалери Младости одиграче шест – седам припремних мечева углавном против новосадских екипа и тимова из околине.

Д. Иванић 
 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести