БАРАК БАХАР НИЈЕ БИО ПРЕВИШЕ ПРИЧЉИВ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ВОЈВОДИНОМ (2:1) Ставом до бодова

Један од дербија суперлигашког кола донео је, барем у првих 45 минута, веома добру утакмицу за наше услове. Војводина и Црвена звезда играли су без пуно калкулација и, као резултат таквог опредељења, гледаоци су видели три гола, испоставиће се и једино виђена на стадиону “Карађорђе”.
ф
Фото: ФК Црвена звезда

У наставку, Београђани су настојали да смире темпо, сачувају оно што су, головима Османа Букарија, стекли већ у 27. минуту и у томе су успели. Смањили су предност Партизана на само три бода и с оптимизмом дочекују утакмицу Лиге шампиона, коју у уторак, од 21 час, играју с Јанг бојсом.

Тренер београдских црвено-белих Барак Бахар није био претерано расположен за причу после дербија у Новом Саду.

- Знали смо да ће бити тешка утакмица, јер нас је дочекао лош терен и противник који се налази у добром моменту – рекао је Бахар. – Ипак, били смо агресивни и с јасно израженим ставом. Прво полувреме било одлично с наше стране, док смо у другом мало успорили, све са циљем да утакмицу приведемо крају и освојимо три важна бода.

Сада је у фокусу актуелног шампиона Србије утакмица с Јанг бојсом. 

- На свака три дана играмо утакмице и морамо да се брзо опорављамо. Чека нас важан сусрет у Лиги шампиона и бићемо спремни и за тај изазов - подвукао је Бахар.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести