ДЕЛИЈЕ ОТЕРАЛЕ ФУДБАЛЕРЕ У СВЛАЧИОНИЦУ: ЕВО шта су им скандирали ОГЛАСИЛА СЕ И УПРАВА

Навијачи Црвене звезде отарали су фудбалере у свлачионицу по завршетку меча Црвена звезда - ТСЦ (1:1).
1
Фото: Youtube Printscreen

Делије су биле видно незадовољне новим киксом својих љубимаца и због тога нису желели да поздраве фудбалере!

- Играчи, јел нас чујете? Играте к'о пи... - чуло се са "севера".

Само је Катаи стигао до северне трибине, док су остали били на путу до ка највернијим навијачима.

Међутим, Катаи се вратио са саиграча и саопштио им да, ипак, иду директно свлачионицу јер очигледно тренутно нису пожељни испод северне трибине стадиона Црвене звезде.

- Марш у тунел, у тунел, у тунел - загрмело је са "севера".

Иначе, Барак Бахар је добио лавину звиждука са свих трибина стадиона "Рајко Митић".

Огласила се и Управа Звезде

Звезда је одиграла нерешено против ТСЦ-а, навијачи су звиждуцима испратили екипу са терена, Бахар је добио "жути картон", а сат времена после поноћи се огласио и Управни одбор шампиона Србије.

Саопштење клуба преносимо у целости:

"УО ФК Црвена звезда је одржао хитну седницу после вечерашње утакмице и анализирао игре и резултате у последњем периоду. Закључак је да је евидентно да постоји криза игре и криза резултата у последња два месеца, али да верује да ће играчи и тренер Барак Бахар својим радом и играма у наредном периоду превазићи тренутну кризу и добрим резултатима показати несумњив квалитет који имају.

После шест узастопних титула, хтели смо нови искорак, хтели смо бољу и модернију европску Црвену звезду. Довели смо новог тренера, подмладили смо тим, имали велика улагања у играче и направили потпуну реконструкцију тима.

У припремном периоду је то изгледало јако добро, али и тада смо били свесни да ће бити успона и падова. Разумемо незадовољство навијача, и оно је потпуно природно када је Црвена звезда у кризи. Међутим, за све ово је потребно време и стрпљење.

 Верујемо у наше играче, верујемо у њихов квалитет, верујемо у тренера Барака Бахара и дајемо им пуну подршку. Освајање шампионске титуле остаје наш основни циљ и уверени смо да ћемо га остварити.

Фудбалери Црвене звезде су доживели нови кикс у Суперлиги и то на Маракани јер су одиграли нерешено (1:1) па се тако опет повело питање око останка Барака Бахара на клупи шампиона Србије.

Према сазнањима нашег портала, израелски стручњак има пуну подршку руководства и остаће тренер фудбалера Црвене звезде. Њему и његовом тиму се верује, управа је уз Бахара и визију игре, па тако приче око одласка одмах после ТСЦ-а нису тачне.

До самог краја меча смо контролисали утакмицу. Из једног напада смо примили гол. Радили смо веома напорно како бисмо тријумфовали на вечерашњој утакмици. То је фудбал, ово је тежак тренутак за нас. Неопходно је да будемо ефикаснији.

Свака утакмица, било у Суперлиги Србије или у Лиги шампиона, Црвена звезда је примила гол. Посебно у Лиги шампиона, где је у свакој утакмици примила најмање два гола.

До кога је то? Један кривац се ту издваја – Барак Бахар.

Против ТСЦ-а није примила два гола јер једноставно тим из Бачке Тополе није имао ни шансу да постигне гол, али је опет био веома лош фудбал, који није био виђен од оних дана када је Звезда играла толико лош фудбал да су очи болеле. И на крају је свеједно ТСЦ дао гол!

Сада, када је најскупљи тим у историји Црвене звезде, када су на терену играчи који су плаћени преко пет милиона, не може на Маракани да се постигне гол против екипе коју су сви ‘’напунили’’ у Лиги Европе.

Нема идеје, нема фудбала, нема ничега – и то је кривица тренера, који очигледно нема ништа да понуди оваквој екипи.

Курир, Блиц

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести