ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СУТРА ДОМАЋИНИ ЕКИПИ ТСЦ-А

У прилично згуснутом распореду утакмица у који су ушли, фудбалери Црвене звезде сутра су домаћини другом представнику Србије у еврокуповима. Реч је о тиму ТСЦ-а, који наступа и Лиги Европе, али и актуелном вицешампиону наше земље, па је овај сусрет истински дерби кола.
ц
Фото: ФК Црвена звезда

После победе над ИМТ-ом, београдски тим свакако има план да добије и сусрет са Бачкотополчанима. Извесно је да ће тренер црвено-белих Барак Бахар поново да направи одређене ротације у екипи, јер жели да сачува Звездину свежину, а пред изазове који овој екипи наилазе.

С клубом са севера Бачке Београђани су до сада одиграли 13 утакмица, у којима су били изузетно убедљиви: остварили су 11 победа и по један нерешен, односно изгубљен сусрет, уз укупну гол-разлику 39:10. Како подвлаче у црвено-белом табору, жеља им је да наставе успешни низ, иако су свесни колико ТСЦ уме да буде незгодан супарник. Ипак, циљ неће да промене, односно намера им је да упишу нове бодове и наставе потеру за лидером Партизаном.

Занимљиво је то да су Звезда и чета тренера Жарка Лазетића последњи сусрет одиграли 17. маја ове године, у оквиру полуфинала прошлосезонског Купа Србије, када је шампион, на ТСЦ арени, славио с 3:0. Мрежу ривала тресли су тада Гелор Канга, Мирко Иванић и Кингс Кангва.

Иако се тренер Бахар унапред не одређује када је почетна постава у питању, може да се закључи како би у њој могли да се нађу Филип Красо, Осман Букари, Александар Катаи и Гелор Кангва, као и неки Звездини дечаци, попут Лучића, Мијатовића, Недељковића, Шљивића… Пред београдским тимом већ у суботу је првенствена утакмица с Радником, такође на стадиону “Рајко Митић”, па је одређено калкулисање с првотимцима просто морање, посебно због наступа црвено-белих у Лиги шампиона.

Сусрет Црвена звезда – ТСЦ почиње у 19 часова.

А. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести