Ди Марија се враћа у Шпанију, Барселона или Атлетико?

МАДРИД: Фудбалер Пари Сен Жермена Анхел Ди Марија могао би да се врати у Шпанију, али не у Реал Мадрид чији је дрес са успехом носио, већ у редове ривала Барселоне или мадридског Атлетика.
Anhel Di Maria/EPA-EFE/YOAN VALAT
Фото: EPA-EFE/YOAN VALAT/Anhel Di Maria

Шпански лист Дон Балон пише да први човек ПСЖ-а Насер Ал-Калифи види добар посао у продаји аргентинског фудбалера овог лета и врати уложених 63 милиона евра приликом трансфера из Манчестер Јунајтеда.

На преласку у Барселону ради и Ди Маријин саиграч из репрезентације и велики пријатељ Лионел Меси, који не крије да дуго жели да га види на Ноу Кампу, али велику улогу одиграће још један Аргентинац - тренер Атлетика Дијего Симеоне.

Ипак, приоритет Ди Марија је да игру из Месија и постане један од ретких играча који су носили дресове два највећа клуба у Шпанију, поред асова какви су били Луис Фиго, Роналдо, Роберт Просинечки, Самјуел Ето, Луис Енрике...

Ди Марија је играо за Реал Мадрид у периоду од 2010. до 2014. када је дао велики печат освајању Лиге шампиона, мало пре одласка у Јунајтед, уз титулу у Примери, два Купа краља и Суперкупове Шпаније и Европе.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести