Евра: Гвардиола не мисли добро Ситију

МАНЧЕСТЕР: Бивши капитен Манчестер јунајтеда Патрис Евра рекао је да Пеп Гвардиола сноси највећу одговорност за елиминацију Манчестер ситија из Лиге шампиона, преноси Дејли мејл.
e
Фото: Tiker

Манчестер сити је у полуфиналу овог такмичења елиминисан од мадридског Реала, после преокрета у зауставном времену.
"Ситију су потребне вође, а Гвардиола не жели вође. Он не жели да у свом тиму има играче са јаком харизмом, јер мора да буде једини вођа. Наравно да тренер мора да буде главни, али је екипи потребан лидер и то на терену. Када је Сити у невољи нема никога да га поведе и спаси. Гвардиола не може да уђе на терен и да заигра", рекао је легендарни француски фудбалер.
Евра је рекао да Сити има само новац.
"Гвардиола саставља екипу по начелу да у њој не могу да буду играчи које одликује јак персоналити. То је очигледно када погледате играче Ситија. Екипу не гради на њима, него тако да може да контролише све и свакога. Када ствари крену лоше, увек одлучује само он", рекао је Евра и додао: "Гвардиола је контрол фрик. Сити је као и ПСЖ, клуб који се темељи на новцу. Наравно, Реал има новац, али и велику причу иза себе. Сити имају само новац и фудбалери иду тамо само због новца. Наравно да онда и освајају трофеје, али Сити бирају само зато што увек плаћа више од осталих".

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести