ФК Црвена звезда: Форма у успону, спремни за Тотенхем

После неколико утакмица у којима је Црвена звезда славила у првенству, а после којих се више причало о грешкама противничких играча и о дискутабилним пеналима досуђеним за црвено-беле, Београђани су, против ТСЦ-а одиграли меч без иједне мрље.
antonio tomane/FK Crvena zvezda
Фото: Томане постиже водећи погодак за Звезду Фото: ФК Црвена звезда

Изабраници Владана Милојевића заслужено су и убедљиво славили, у тешком дуелу, и тиме показали да су права екипа и да поседују квалитет за прво место на табели.А мора се рећи да су и Тополчани играли сјајно, отворено и да су показали класу. Пресрећан после свега је и голман Зоран Поповић, који је добио шансу уместо повређеног Борјана.

- Одиграли смо јако добру утакмицу, против незгодног противника какав је ТСЦ. Желимо да наставимо са добром игром и победама. Следи нам меч са Пролетером, којем морамо исто приступити, како бисмо се што боље уиграли пред дуел са Тотенхемом. На правом смо путу, и треба само овако да наставимо – рекао је чувар мреже Црвене звезде.Поповић се осврнуо и на своју минутажу у дресу шампиона.

- Одиграо сам три утакмице заредом. Сплетом околности, Борјан је имао неку лакшу повреду, добио сам прилику и надам се: искористио је. Борјану желим да се што пре опорави, а тренеру Милојевићу сам увек на располагању да ускочим када затреба. Најтеже је можда бити други голман, често то понављам. Никада не знаш када чеш добити прилику и кад мораш да будеш на висини задатка. Трудим се да одржавам форму и да у сваком тренутку добро изгледам на терену. Имам одличну сарадњу са тренером Гашићем и то ми доста олакшава да увек будем спреман.

Осврнуо се чувар мреже црвено-белих на згуснут распоред утакмица и на предстојећи дуел са Тотенхемом.

- Када играмо утакмице сваки трећи дан нема много простора за  тренинге. Више су то тренинзи опоравка и припреме за наредне дуеле. Јако је добро што имамо доста играча. У сваком тренутку, ко год изађе на терен даће свој максимум и испуниће задатке који су пред њега постављени. Следи нам дуел са Пролетером, морамо добро да одиграмо и спремимо се за Тотенхем. Веома је битно да у добром расположењу дочекамо меч са вицепрваком Европе – поручио је Поповић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести