Голман Горан Вуклиш продужио уговор са Војводином

Голман Војводине Горан Вуклиш (32) данас је продужио уговор са клубом до јуна 2022. године. Он је прошлог лета постао члан Војводине, али је претходну сезону провео на позајмици у Кабелу, коме је сјајним одбранама помогао да оствари добре резултате у Првој лиги Србије, објављено је на званичном порталу клуба.
1
Фото: ФК Војводина

У наредној сезони, он ће сигурно бити део првог тима Војводине, у којем је задужио дрес са бројем 13 на леђима.

„Јако сам срећан што сам постао члан екипе. Уговор са клубом потписао сам још прошлог лета, али исплатило се чекати. Као што сви знамо, Емил је отишао и на мени је сада да се докажем. Ту је и Симић и имаћемо здраву конкуренцију, што је најважније, а свакако ћу се трудити и борити за место у екипи. Очекивања од наредне сезоне су таква да се поново узме трофеј. Војводина је велики клуб, у којем трофеј увек представља један од примарних циљева“, изјавио је Вуклиш.

Горан Вуклиш је рођен 24. септембра 1987. године у Бањалуци и поседује двојно држављанство Србије и Босне и Херцеговине. Сениорску каријеру је почео у екипи Земуна, а потом је наступао још за Раднички из Нове Пазове, Лакташе, Леотар, БСК (Бањалука), Рудар (Пљевља), ОФК Грбаљ, ОФК Петровац, Борац (Бањалука), ОФК Београд, Нови Пазар, Слободу (Тузла) и Кабел.

Још новина у ФК Војводина: Јеличић у Кабелу, Пилиповић у Бачкој

Игор Јеличић (20) и Вукашин Пилиповић (20), двојица младих фудбалера Војводине, следећу полусезону провешће на позајмицама у другим клубовима. Штопер Јеличић ће наступати у дресу прволигаша Кабела, покушаће да оствари континуитет игара после тешке повреде колена и уђе у оптималну форму.

Голман Пилиповић ће у предстојећој полусезони бити део екипе Бачке из Суботице, члана Српске лиге – група Војводина, у којој је био и током минулих шест месеци.    

А. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести