Косановић: Желимо све победе до краја, прво у Ивањици

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић изјавио је данас да против Јавора у Ивањици очекује да његова екипа покаже реакцију и прекине серију негативних резултата.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"У незгодном тренутку после свега што нам се издешавало долази ово гостовање у Ивањици. До краја полусезоне имамо још четири утакмице, а чак три ћемо играти у гостима. Али шта је ту је. Наша је обавеза да да пружимо максимум и да се боримо до последњех даха за победу. Не постоји ниједан разлог да не будемо оптимисти. Пред нама је тежак период, али не видим зашто ми не бисмо добили све утакмице до краја", рекао је Косановић на конференцикји за медије.

Он је потом подробније анализирао наредног противника.

"Узели су бод Црвеној звезди, а потом су изгубили од Партизана 6:2, у мечу у којем су могли да приме двоцифрен број голова. Али ни једно ни друго није мера вредности Јавора. То је полетан и снажан тим, који игра агресивно када је домаћин и морате да им одговорите на исти начин. Али, поред снаге морате да покжате и знање , тако да ћемо ми пробати да све то демонстрирамо у Ивањици и дођемо до доброг резултата за нас", поручио је Косановић.

Утакмица 18. кола Суперлиге између Јавора и Радничког игра се сутра од 16 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести