Куп Србије: Кабел - Радник 3:4 (3:1)

Ни три гола предости није било довољно екипи Кабела да се пласира у наредну рунду Купа Србије. Успели су играчи Радника да преокрену резултат и на крају тријумфују.
Slobodan Novaković je dva puta savladao golmana Radnika Ranđelovića Foto :J. Grlić
Фото: Слободан Новаковић је два пута савладао голмана Радника Ранђеловића Фото :Ј. Грлић

Одлично је почео утакмицу домаћин, Новаковић је већ у првом минуту, голом за телевизијске шпице, скинуо паучину са гола Ранђеловића и донео вођство свом тиму.

Исти играч је након пресеченог напада Месаревића лопту додао до Жуниора, а овај је несебично упослио Новаковића који је био прецизан за 2:0. Када је Александар Месаровић у 37. минуту, после соло продора, савладао Ранђеловића чинило се да су домаћи на добром путу да избаце суперлигаша из Сурдулице.

Међутим, десило се супротно. Два минута после гола Месаровића несмотрено је у казненом простору одреаговао Милован Петрић, Виктор Лукић је пао, а судија Томић показао на белу тачку. Сигуран са пеналтика био је Павлов. 

    У наставку су гости су кренули у атаке ка голу домаћина,  Спасић је из једне израђене акције савладао голмана Брача. До краја сусрета све је било у знаку гостију,  Павлов је ударцем главом прво изједначио изједначио, да би потом , 11 минута пре краја, Јокић измакао пажњи одбране Кабела, постигао је гол и своју екипу одбвео у наредну рунду Куп такмичења.

Кабел - Радник 3:4 (3:1)

НОВИ САД: Стадион Кабела, судија: Томић (Београд), стрелци: Новаковић у 1. и  28. и Месаровић у 37. за Кабел, а Павлов у 39. (из пенала) и 68, Спасић у 69. и Јокић у 79. минуту за Радник. Жути картони: Петрић (Кабел), Орешчанин, Павлов (Радник).

КАБЕЛ: Брач 6, Јеличић 6,5, Петрић 6, Новаковић 7,5, Месаровић 7,5, Србијанац 6,5 (Грбовић), Кочовић 6,5, Жуниор 6 (Гајић), Мандић 6,5 (Видаков 6,5), Говедарица 7 (Караћ 6,5), Павичевић 6,5 (Лучић).

РАДНИК: Ранђеловић 6,5, Јокић 7,5, Радмановац 6,5, Станковић 6,5, Лукић 6 (Суботић 7), Орешчанин 7, Ђорђевић 6,5 (Кричак 7), Бојић 6 (Стаменковић 7,5), Пејчић 7 (Стојановић), Павлов 8, Спасић 7 (Богдановски 7).

М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести