Лалатовић: Пристао сам на мисију за коју многи мисле да је немогућа

НОВИ САД: Тренер фудбалера Младости из Новог Сада Ненад Лалатовић изјавио је, на конференцији за медије, да ће његов тим дати све од себе да изненади Црвену звезду.
Nenad Lalatovic1
Фото: Ненад Лалатовић, фото: Ј. Грлић

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 часова дочекују екипу Младости из Новог Сада у утакмици 28. кола Суперлиге Србије.

"Чињеница је да се Звезда налази на првом, а ми на последњем месту. Дуго сам, међутим, у фудбалу и никад унапред не размишљам о томе да ће тим који водим неку утакмицу да изгуби. Даћемо све од себе како бисмо изненадили првака и будућег учесника Лиге шампиона, а сама утакмица понудиће одговор да ли то можемо или не. Не знам како ће на крају бити против београдских црвено-белих, али верујем у боља остварења мог тима против Колубаре и Младости из Лучана, а онда и у плеј-ауту", изјавио је Лалатовић.

Додаје да га борба за опстанак мотивише.

"Током последњих година, био сам увек, по оствареним резултатима, међу прва четири најуспешнија тренера у Србији, а сада сам у ангажману у Новом Саду пронашао нови изазов. Не мислим да би за мене то представљао рад у некој од екипа које се боре за шесто, седмо, или осмо у елити, већ сам пристао на мисију за коју многи мисле да је немогућа. То ме мотивише, јер знам да сам храбар и да умем да правим резултате", закључио је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести