Лалатовић: Утисак је да смо заслужили нерешен исход

НОВИ САД: Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Војводине, након пораза Војводине од Црвене звезде, честитао је гостима из Београда на заслуженој победи, али и на играма и пласману у Лигу шампиона.
lalatovic nenad
Фото: Ненад Лалатовић, фото: Ј. Грлић

“То довољно говори у квалитету играча која Звезда има, али и стручности мог колеге Милојевића“, нагласио је Лалатовић.

Додао је да је Војводина, када су жвидели у ком систему ће гости заиграти, покушала да то искористи, те је одиграла доста добро прво полувреме.

„Нажалост, уместо да буду сконцентрисани на противничке фудбалере, моји играчи су код првог гола били фокусирани на судију, а то против Звезде није смело да нам се догоди. Успели смо да се вратимо после одличне комбинације Дринчића и Стојковића а у наставку, видели сте и сами, пресудио је феноменалан погодак Гарсије. Ту заиста нисмо могли ништа да урадимо, а онда смо покушали још један повратак у утакмицу“, рекао је Лалатовић.

Каже да је Војводина најближе била изједначењу када је Зукић за сантиметар био кратак после центаршута Стојковића.

„Имам утисак да смо можда заслужили нерешен исход, али нисмо успели да реализујемо жељу. Да ћу све од себе да, заједно са играчима које предводим, Војводина пронађе пут до квалификације за Лигу Европе, јер она по све у то и заслужује“, навео је Лалатовић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан коначним резултатом, али је признао и да му се неке ствари у игри његовог тима нису допале.

„Честитам играчима обе екипе на, по мени, солидном утиску који су оставили у дрбију.Мислим да је публика имала прилику да прати занимљив фудбал, види доста дуела и буде сведок за три постигнута погодка. Мало смо променили формацију, желећи да неутралишемо опасне и брзе нападаче попут Ђуричина, Гемовића и Езеа и у првом делу утакмице успевали смо све до изједначујућег гола домаћина. Тај погодак био је последица очигледно уигране и веома добро изведене комбинације Дринчића и Стојковића, па смо на полувреме отишли без предности“, рекао је Милојевић.

Додаје да му се нје допала игра појединаца у тиму, да разуме умор и последице славља због пласмана у групну фазу Лиге шампиона.

„Ипак, сви они морају да схвате да радост брзо прође и да морају да се окрену својим професионалним обавезама. У наставку смо много боље контролисали сусрет и победили захваљујући заиста сјајном голу младог Гарсије. Војводини честитам на томе што поново има добар тим и сасвим сам сигуран да ће на крају првенства бити међу екипама које ће изаћи у Европу“, закључио је Милојевић.

А. Предојевић

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести