Милетић: Трофеј Купа и победа над Звездом за спас сезоне

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић изјавио је да би његов тим победом над Црвеном звездом за трофеј Купа Србије спасао сезону.
Miletic Nemanja/FK Partizan
Фото: Nemanja R. Miletić, FK Partizan/M. Todorovic

"Остао нам је један трофеј, сваки Партизану много значи. Даћемо све од себе да га узмемо и спасимо сезону", рекао је Милетић Танјугу.

О месту одигравања финала, да ли у Нишу или Београду, Милетић сматра да је најбоље да се не мења одлука и одигра се на Чаиру.

"Искрено, мислио сам да је гори терен него што су причали. Био је коректан, мало мекши због кише, али нисмо имали замерке. Мени је свеједно, ако је од почетка била одлука у Нишу онда нека остане тамо".

Милетић је једини из Партизана уврштен у идеални тим Суперлиге ове сезоне.

"Колективно нисам баш задовољан сезоном, нисмо направили добар резултат. Хвала играчима и тренерима што су ме изабрали. Велико задовољством ми је јер сам трећи пут добио једну од мојих омиљених награда, самим тим што су му се изабрали људи који се баве спортом", поручује стамени дефанзивац, за кога постоји интересовање иностраних клубова.

"Не размишљам пуно о томе, само да завршим сезону на прави начин. После иде одмор, биће времена да мислим о могућем трансферу. За сада сам у Партизану".

Његово име требало би поново да се нађе на списку за селектора репрезентације Србије Младена Крстајића за обавезе у јуну и мечеве у Украјини и против Литваније.

"Чекам списак и да ли ћу бити на њему. Веома битне утакмице су пред нама за даљи ток такмичења. Увек гледам позитивно и верујемо да ћемо направити резултат", закључио је он.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести