ОСТВАРИО МУ СЕ САН, НИКОЛА КНЕЖЕВИЋ: заиграо сам у Звездином дресу на пуној Маракани

Фудбалер Црвене звезде Никола Кнежевић изјавио је да је срећан због гола на пријатељском мечу са Зенитом и истакао да је непроцењив осећај играти пред пуном Мараканом.
s
Фото: ФК Црвена звезда

Црвена звезда је пре два дана победила Зенит резултатом 1:0 у пријатељском мечу, који је одигран на стадиону "Рајко Митић". Једини гол на утакмици постигао је Кнежевић у 82. минуту.

"Први пут сам доживео да играм на пуној Маракани и ово је дефинитивно најбоља атмосфера коју сам доживео. Још од кад сам почео да тренирам фудбал, желео сам да заиграм у Звездином дресу на пуној Маракани, тако да ми се сан остварио. Не знам како да опишем осећај који је прошао кроз мене када сам постигао погодак. Била је то невероватна срећа...", рекао је Кнежевић, преноси званични сајт Црвене звезде.

Утакмици између Црвене звезде и Зенита је присуствовао 42.771 навијач.

"Чуо сам хук навијача, сви саиграчи су се затрчали ка мени. Не знам, мислим да је то најлепши осећај који сам у досадашњој каријери имао прилику да доживим", додао је фудбалер Црвене звезде.

Кнежевић је рођен 2023. године. Он игра и на двојној регистрацији у ОФК Београду.

"Много ми значе те утакмице у ОФК Београду због самопоуздања и континуитета игара. Није исто када вам фали такмичарске свежине и када сваког викенда играте утакмице. Наставићу да вредно радим и тренирам, те да сваку указану шансу искористим на најбољи могући начин. Лично се осећам спремно, и радујем се сваком позиву шефа Владана Милојевића", подвукао је Кнежевић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести