ГОТОВ ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ Мајсторија Николе Кнежевића за победу фудбалера Звезде против Зенита

Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас руски Зенит 1:0 (0:0) у пријатељској утакмици.
е
Фото: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Пред 42.771 навијачем на стадиону Рајко Митић једини гол постигао је млади Никола Кнежевић у 82. минуту. Претходно, руски тим је имао изгледније прилике, али није успео да затресе мрежу младог голмана црвено-белих Ивана Гутеше. Зенит је у 60. минуту практично постигао гол, међутим главни судија Јован Шегрт и његови асистенти нису видели да је лопта после ударца Александра Јерохина одбијена од пречке прешла гол линију.

Само два минута касније Вилсон Исидор погодио је стативу. Сјајну шансу за Звезду у 73. минуту пропустио је млади Јован Митуљикић. Тренери Владан Милојевић и Сергеј Семак извели су најјаче поставе и овом тренутку, а у наставку шансу су добили бројни млади фудбалери са обе стране.

Фото: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Уочи утакмице минутом ћутања одата је почаст жртвама терористичког напада у Москви. Истовремено, навијачи српског и руског шампиона заједничким навијањем потврдили су братске везе два народа и слоган под којим је одиграна утакмица "Заједно". У најави меча наступила је и певачица Даница Црногорчевић. Утакмици је присуствовао Председник Србије Александар Вучић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести