Перлежани готово месец дана тренирају: Појачањима до опстанка

Фудбалери Војводине из Перлеза, чланови Српске лиге, група Војводина готово месец дана вредно се припремају за наставак првенства.
vojvodina perlez
Фото: Фудбалери Војводине из Перлеза, фото: Дневник

Почели су са радом већ 8. јануара, а првих неколико дана тренирали су у школској сали, а затим прешли и на травнати терен.

Војводина је први део сезоне завршила на 12 месту са 16 овојених бодова, што јој даје наду да кроз добре припреме и адекватна појачања може да изборити српсколигашком друштву. У паузи првенства и после добрих резултата доста наших играча је било у жижи интересовања и других клубова. Већина је препознала наш рад, коректност клуба, међутим неки су одлучили ипак да промене средину. Отишли су голмани Магда и Чанак, Ђукановић, Шћепановић и Влаучин. За сада једино појачање је Милан Шушњар, који је дошао из Сакула, са завидним прволигашким стажом који ће нам пуно значити, Наравно тражимо и квалитетног голмана - каже предесник клуба Мирко Кнежевић.

За сада на располагању тренеру Јелину су следећи играчи: Мацут, Мишић, Пешић, Младеновић, Закић, Калајџија, Малбашки, Живанов, Јефтић, Богдановић, Џајски, Шушњар, Лазаревић, Марко Кнежевич, Огњен Кнежевић, Петковић, Рудић, Петровић, Јешић, Цветић и Булић, а прикључена су и четири омладинца: Бајић, Копања, Крстић, Падејски. 

- Радимо на нашем стадиону, за сада нам временске прилике иду у прилог. Имамо оптималне услове за рад и уз квалитетне припремне и  утакмице бићемо спремни за првенство и за прву утакмицу против Радничког из Сомбора, меча који нам пуно ога може донети. У припремном периоду играћемо неколико тест утакмица, састаћемо се са Динамом из Панчева, БСК - ом из Борче, омладинцима Рада, Локомотивом из Београда, а одиграћемо и два кола купа. Довољно да спремно дочекамо старт првенства - објашњава тренер Војводине Живан Јелин.        

Текст и фото: Ж. М.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести