Повреде брину тренера Пролетера Жигића

Фудбалери Пролетера у суботу, у првој првенственој утакмици, угостиће на “Карађорђу” екипу Рада. У генералној проби поражени су од Партизана (4:0), а по речима тренера Бранка Жигића резултат није  реалан показатељ збивања на терену.
branko zigic
Фото: Тренер Пролетера Бранко Жигић, фото: ФК Пролетер

- Пружили смо жесток отпор можда  тренутно нашој  најбољој екипи, имали смо при нерешеном резултату две лепе прилике, одлично смо стајали на терену, да бисмо гол примили у последњим тренуцима пред одлазак на одмор. Шта рећи за потез Ната? Мајсторија која се ретко виђа, погодио је саме ракље – каже  Жигић.

У наставку Сланобарци нису личили на екипу из првог полувремена.

- У друго полувреме ушли смо слабо и ривал нас је брзо казнио са два гола.  Није да се правдам,али су на нашу игру доста утицали излазак искусног Јовановића и повреде Пејића и  Јанковића. Партизан је у овом тренутку био превелик залогај за већину наших младих играча од којих очекујемо да у утакмицама  за   бодове потврде таленат.

У Пролетеру верују да ће бити потпуно спремни за окршај са Радом.

-  Брину ме повреде битних играча, али се надам  да ће Пејић и Јанковић конкурисати  за састав. Сувишно је да причам колико нам је битно да у новој сезони стартујемо победом. Веома поштујем екипу Рада,али се надам да ћемо је надиграти и уписати бодове – најавио је Жигић.  

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести