Преокрет Звезде против ТСЦ-а за крај јесење сезоне

БАЧКА ТОПОЛА: Фудбалери Црвене звезде савладали су ТСЦ у Бачкој Тополи 3:2 (2:2) и победом завршили јесењи део сезоне у Суперлиги.
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

Стрелци за домаћи тим били су Михајло Бањац у седмом и Слободан Станојловић у 18. минуту, док су за Звезду погађали Мирко Иванић у 14. и Милан Павков у 32. и 55. минуту.

За Звезду није бранио капитен Милан Борјан.

Станковић: Два пута смо се враћали и заслужено победили

Тешка, али ипак лепа утакмица за нас, против веома мотивисаног противника. Излазимо из једне ситуације од које се још нисам потпуно опоравио, али ако је то све што треба да остане у 2021. години онда нека тако и остане. Момци су били сјајни, није било лако. Два пута смо се враћали и на крају заслужено победили, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе.

Желим да се захвалим Делијама који су и овог пута били за највећу могућу оцену, као и сваки претходни пут. Заједно делимо све и идемо даље. С одмора морамо да се вратимо три пута јачи него што смо били, како бисмо остварили зацртане циљеве. Све најбоље и пуно честитки, видимо се у наредној години, поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести