ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ ДО 21 Пораз орлића, Србија-Италија 0:1 (0:0)

У пријатељској утакмици на Стадиону Карађорђе пред око 3.000 гледалаца репрезентација Србије до 21 године поражена је од Италије резултатом 0:1 (0:0).
rbija italija.
Фото: Youtube Printscreen

У првом делу утакмице Србија је имала нешто више од игре, били су опаснији по гол противника и виђено је неколико добрих акција орлића пред голом Италије али мрежа Италијана се није затресла.

Гости су покушали преко Мандраголе који је шутирао са око 25 метара од гола изнад пречке у 30. минуту. Још једну прилику имали су преко Бареле у 35. минуту али је лопта отишла поред гола.

Србија је нападала углавном преко Радоњића који је деловао по левој страни и био права напаст за одбрану Италијана. Одличан шут имао је и Пантић али је Аудеро одбранио.

Неколико добрих напада организовали су играчи Србије али су се Радоњић и Лукић спетљали у завршници. Гости су оријентисани на контранападе.

0:1, У 51. минуту Лука Видо сачекао је одбијену лопту из шеснаестерца Србије, шутирао по земљи са око 18 метара од гола и погодио гол.

Фото: Dnevnik.rs

Ћери је имао прилику да угрози гол Србије у 61. минуту, Николић је одлично реаговао. Код Србије, Шапоњић је имао одличну прилику у 65. минуту, шутирао је поред гола. 

У 90. минуту Радоњић је извео слободан ударац за Србију са око 18 метара снажним шутем поред гола.

Крај утакмице.

Фото: Youtube Printscreen

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести