Раднички почео припреме; Лалатовић: Трофеј велика жеља

НИШ: Фудбалери Радничког почели су данас у Нишу припреме за други део сезоне у коме је, како је нагласио тренер Ненад Лалатовић, главни циљ освајање пехара националног купа.
Radnicki Nis/FK Radnicki
Фото: ФК Раднички Ниш

Ове зиме екипу са Чаира напустили су Александар Станисављевић и Синиша Бабић, новајлије су Петар Петровић и Никола Чумић, док су уговори истекли Николи Друнчићу и голману Боривоју Ристићу, али се очекује да потпишу нове.

Сарадњу је продужио тренер Лалатовић и поручио да му је драго што остаје у Нишу са жељом да настави да пише историју Радничког.

"У првом делу сезоне кренули смо у исписивање нове историје Радничког и планирамо да наставимо са тим и у будућности. Моја велика жеља, као и жеља првог човека Радничког Ивице Тонцева је да ове године покушамо да освојимо трофеј, мада је конкуренција веома јака. Искрено, имао сам озбиљну понуду из иностранства, ишсао и на преговоре, али је превагнула жеља да останем уз породицу и да у Нишу завршим започети посао", рекао је Лалатовић.

Он је најавио да ће бити одређених промена у тиму и да му је најважније да остане Дринчић бар до краја сезоне.

"Никола је један од најбољих играча лиге, који нам је од изузетне важности и наше највеће појачање биће његов останак у Нису".

Раднички ће до 23. јануара тренирати у Нишу, а онда следи одлазак у турски Белек.

Фудбалери Радничког имају девет бодова мање од Црвене звезде, а шест више од Партизана, док у четвртфиналу Купа Србије играју против Војводине.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести