СЕХА лига: Војводина дочекује Железничар

Трећи пут ове сезоне састаће се рукометаши Војводине и Железничара из Ниша.
jovica nikolic vosa
Фото: Јовица Николић с лоптом, фото: СЕХА

У 10. колу СЕХА лиге Новосађани ће на Сланој бари, од 18 часова, покушати и овог пута да изађу као победници, али ће им сада бити знатно теже у односу на раније дуеле. Иако улазе у српски дерби регионалног такмичења осокољени тријумфом над Металургом, црвено–бели и даље имају великих кадровских проблема.

„Осврнуо бих се на претходни меч против македонске екипе, јер навијање на Сланој бари никада није било боље. Мислим да су навијачи препознали да играчи дају преко максимума. Желео бих да публике још више буде против Железничара и да навијачи дају још већу подршку овим момцима, пошто то заслужују“, истакао је тренер Борис Ројевић.

Актуелни шампион је први пут узео меру Нишлијама у Суперкупу, а потом и на отварању СЕХА лиге. Новосађани се налазе место изнад Железничара на табели са победом више. 

„У тешкој смо ситуацији. Последњих месец дана исто причамо. Пет стандарних првотимаца није играло против Металурга и имамо великих проблема са повредама. И поред две претходне лаке победе над Нишлијама, не можемо у овом саставу да словимо за фаворита, али, као и на сваком мечу, даћемо све од себе. Они добро играју, победили су код куће Стеауу, на страни Металург и имали су неизвестан меч у Загребу. Појачањима су очигледно доста добили. Нисмо у ситуацији да претимо, можда је чак и улога фаворита њихова, јер су комплетни. Даћемо максимум како бисмо наставили овај добар низ“, поручио је Ројевић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести