СОМБОРСКА ЛИГА Крстурци убедљиви, чекају бараж  

Русин - Будућност (П) 4:2 (4:0)
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

РУСКИ КРСТУР: Игралиште Русина, гледалаца: 500, судија: Д. Тривуновић (Сомбор), стрелци: Сајанковић у 6. Марковић у 17. и у 35. и Ј. Кулић у 42. за Русин, а Јанковић у 57. и Н. Јелић у 59. минуту за Будућност.

РУСИН: Д. Кронић (Ф. Тома), Чернок, Холик, Ланцужанин (Нађ), Д. Будински (Дудаш), Павловић, Ф. Вујовић (А. Тома), Ј. Кулић, Марковић, Циврић, Сајанковић.

БУДУЋНОСТ (П): Р. Абаџић, Мустафовић, С. Јелић, Марић, Зелен (Николић), Н. Јелић, Петровић, Дино Гајдобрански, Јанковић, Живић, Вукосав (Божин).

Фудбалери Русина савладали су госте из Парага и прошли су у бараж за попуну северне групе Војвођанске лиге. Иако наступили су некомплетни, Крстурци су већ у првом полувремену стекли недостижна четири гола предности.    

Ђ. Шт.

Хајдук - Липар 7:0 (5:0)

СТАПАР: Стадион Хајдука, гледалаца 400, судија: Јанковић (Сомбор). Стрелци: Стојшић у 9. и 31. Ердеи у 13. и 51. Ф. Ковачев у 10. Ни. Ковачев у 25. и Жежељ у 47. минуту.

ХАЈДУК: Рашета, Ердеи, Манчић (Сандић), Борић, Пекез (Жежељ), Бајчев, Ф. Ковачев, Куцурски (Благојевић), Стојшић (Терзић), Н. Ковачев (Трнинић), Лукић.

ЛИПАР: Зракић, Ђукић, Честић, Кутлачић, Басарић, Вуковић, Шеган, Поповић, Ђоровић, Јовановић, Ћовин.

Стапарци ће први пут у својој историји играти у војвођанској лиги. Били су одлични током целе сезоне и заслужено су освојили прво место без и једне изгубљене утакмице. Капитен домаћина Игор Пекез је пре почетка утакмице примио пехар за прво место.

Сама утакмица је протекла у голеади домаћина који нису имали милости према свом противнику из Липара, чак седам пута је гостујући голман вадио лопту из своје мреже.

С. Јовин

Кордун - Борац (БГ) 1:0  (0:0)

КЉАЈИЋЕВО: Игралиште Кордуна, гледалаца: 300, судија: Ј. Јериловић (Апатин), стрелац: Бараћ у 66. минуту, жути картони: Вила, Мијић, Чешновар (Кордун), а Ђурђев, Стојановић, Обрадовић (Борац).

КОРДУН: М. Мишчевић, С. Мишчевић, Л. Карас, Ковачић (Мијић), Вила (Анитић), Козлина (Бараћ), Кршић, Чешновар, Н. Секулић (Продановић), Карагаћа, М. Поповић (Милићевић).

БОРАЦ (БГ): А. Векић (Д. Ковачевић), Драган Крнатић, Чутурило, Кртинић, Радаковић, Стојановић, Ђурђев, Стокић (Жегарац), Кончаревић, Обрадовић, Даутовић.

Пирову победу забележили су фудбалери Кордуна, поштоће се преселити у нижи ранг такмичења. Иста судбина могла би да задеси и Борац из Бачког Грачаца, у зависности од исхода предстојећег баража за попуну Војвођанске лиге.       

Ђ. Шт.

Соко - Полет (К) 4:2  (0:1)

НОВА ГАЈДОБРА: Игралиште Сокола, гледалаца: 300, судија: Н. Митровић (Кула), стрелци: Тасовац у 46. , В. Тривуновић у 53.  (из једанаестерца) и у 75. и Родић у 56. за Соко, а Илић у 15.  и Стојковић у 52. минуту за Полет.

СОКО: Н. Црнчевић, С. Адамовић (Смајић), Стојановић (Ђурица), Гушић, Тасовац (Хрњез), Дангубић (Д. Ратковић), В. Тривуновић, Родић (Борић), Нешковић.

ПОЛЕТ (К): В. Крстић (Ђ. Малиновић), Алексић, Дорословац, С. Станковић, Богдановић (М. Стошић), Никић, Стојковић, Стаменковић, А. Стошић, Илић, Веселиновић.

Резултатски преокрет остварили су фудбалери новогајдобранског Сокола, у окршају са амбициозним гостима из Каравукова. На тај начин ‘’соколови’’ победом опростили су се од својих верних навијача.        

Ђ. Шт. 

Наша звезда - ЧСК Пивара 5:4 (3:3)

СИЛБАШ: Игралиште Наше звезде, гледалаца: 300. судија: Н. Радун (Бачка Паланка), стрелци: Н. Остојић у 17. 28.  и у 46. Сантрач у 30. и Шимун у 81. за Нашу звезду, а Јованић (из једанаестерца) у 26. , Д. Илеш у 39.  и Лакић у 41. и у 87. минуту за ЧСК Пивару.

НАША ЗВЕЗДА: М. Младеновић, Шимун, Ивановић, Инђић, Ђумић, Мирков, Н. Остојић, Миланов, Сантрач.

ЧСК ПИВАРА: Р. Рајшп, Сикирић, Павловић, Мајсторовић, Вулевић, Малешевић, Лакић, Јованић, Милошевић, Митровић, Д. Илеш.

Деветорица фудбалера силбашке Наше звезде победили су комплетну екипу ЧСК Пиваре. Али, ни то им није помогло да се спасу од испадања у Општинску лигу Бачка Паланка. Истакао се један од голмана Силбашана Никола Остојић који је играо центарфора , са три постигнута гола. 

Ђ. Шт.

Будућност (М) - Црвенка 3:0 (0:0)

МЛАДЕНОВО: Игралиште Будућности, гледалаца: 300, судија: Н. Манић (Каравуково), стрелци: Л. Копања у 78.  и Лазаревић у 81.  и у 87. минуту, жути картони: Ивић, Радмановић (Црвенка), црвени картон: Радмановић (Црвенка) у 25. минуту.

БУДУЋНОСТ (М): Р. Лугоња, Марио Гајдобрански, Н. Антонић, В. Пуђа (Д. Бајић), Н. Ковачевић, Буквић, Јурчевић (М. Бошњак), Лазаревић, Зељко, Н. Бошњак, Мркаић (Л. Копања).

ЦРВЕНКА: Р. Гостовић, Ивић, Ј. Суботић, Милош Керекеш, Божичић, А. Бошковић (Јокић), М. Суботић, Фаћол, Радмановић, Зелић, В. Бошковић.

У интервалу од девет минута, фудбалери младеновљанске Будућности сломили су отпор десеткованих Црвенчана. ‘’Резервиста’’ Лука Копања и први стрелац Младеновљана Јован Лазаревић најзаслужнији су за убедљив тријумф свог тима.

Ђ. Шт. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести