Станковић: Без калкулисања против Спартака, Канга неће почети

БЕОГРАД: Сваки меч нам је битан, радујем се кад долази противник који воли да се надиграва, али ривала не треба ни потценити, ни преценити, изјавио је тренер Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Спартака у петак 14. августа.
s
Фото: Youtube Printscreen

Звезда и Спартак "отварају" четврто коло Суперлиге, у претходна три оба тима имају максималне три победе, црвено-бели са гол разликом 9:0, а Суботичани 10:2.

" На тријумф идемо и сутра, без калкулисања, желимо да наставимо да играмо како смо почели", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Према његовим речима, углавном може да рачуна на све фудбалере.

"Што се здравственог билтена тиче, мање-више су сви ту. Имали смо проблем са Томанеом који је добио ударац, али је јутрос тренирао, тако да ће и он бити на располагању. Што се Канге тиче, он неће почети, али је позван за меч. Не желим да рескирам са таквим појачањем, већ хоћу да сачекам прави моменат, он нам је потребан на дуже стазе. Враћа се и Милуновић на кога озбиљно рачунам“.

Станковић је истакао да му је драго што следи меч против ривала који воли да се надиграва и не прави разлику између тога да ли игра код куће или на страни.

" Они немају страх, имају квалитетне фудбалере, неколико играча који су поникли у нашој омладинској школи, који ће имати додатну мотивацију да се покажу и докажу. Ту је и Николић, сјајан нападач који уколико има дан, може да направи проблеме. Суштински, волим да знам против кога играм, али 70 посто гледам нас, а 30 посто гледам ривала. Ако не знаш како да стојиш на терену, онда ти не вреди ништа", закључио је Станковић.

Утакмица између Црвене звезде и Спартака игра се сутра од 19 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести