Станковић: Фудбал је свима битан, једва смо чекали...

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да се све време надао повратку на терен, мада како су се одвијале ствари са корона вирусом, није био сигуран да ће се то десити.
Dejan Stankovic
Фото: Tanjug

Искрено да кажем нисам очекивао, али сам се надао. Мислим да су сви код нас у држави одрадили феноменалан посао да се што пре вратимо у нормалу. Фудбал је једна од битнијих ствари у нашем друштву. Како фудбал, тако и целокупан спорт. Једва смо чекали да изађемо на терен, радимо у групама. Очекујемо да се спремимо у три недеље, рекао је Станковић.

Како је навео за ТВ Прва, пауза оставља траг, рад од куће није исти као рад на терену.

Ово је пројекат на дуже стазе. Није само завршетак првенства, већ се припремамо за следећу сезону када нас очекују квалификације за Лигу шампиона. Против Рада имамо шансу да математички освојимо титулу. Велика ствар за клуб, навијаче. Припремићемо се и за преостале утакмице у Купу Србије. Желимо дуплу круну, рекао је он.

Станковић је додао да још нико не зна како ће изгледати фудбал у блиској будућности због тестирања, путовања, али да је сигуран да ће се сви прилагодити.

Такође, прокоментарисао је и здравствено стање Синише Михајловића, који је победио леукемију.

Он је несаломив, какву главу има. Он је победио све, испред свих нас је за копље. Он је прегурао коронавирус у Риму, затворен у стану, издржао је све, вратио се у спортски центар. Срце ми је пуно када сам га видео на терену, поручио је Звездин тренер.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести