Станојевић: Партизан је громада од клуба, мора да се поштује

БЕОГРАД: Нови тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, пред деби против Рада у 7. колу Суперлиге, рекао је да су сви играчи осим Рајка Брежанчића спремни за сутрашњи дуел.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

"Мало смо повећали број тренинга, да бисмо се упознали и да играчи видели шта желим. За то ми је потребно време, генерално сам одрадио само један тренинг са целом екипом, због одлазака играча на утакмице репрезентација. Имамо проблем да се Брежанчић повредио током ових тренинга и неће бити спреман за неки наредни период, сви остали су здрави", рекао је Станојевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Станојевић као и пре 10 година, прву утакмцу на клупи црно-бели одиграће против екипе са Бањице, која такође са новим тренером Зораном Његушем улази у овај меч.

"Драго ми је због Зорана што се вратио, али не волим када је дебитант са друге стране. Не волим изненађања, волим да припремим утакмицу, да знам како тренер ради и како су функционисали. Сада то не знам и нисам срећан због тога", рекао је Станојевић.

Тренер црно-белих рекао је да задовољан како су га "примили" играчи по доласку, додајући да је на почетку "све лепо и позитивно".

"Не волим велике промене, поготово у сред сезоне. Наставићемо како је кренуло, али играће најбољи. Задовољан сам како је екипа раније физички изгледала и сада је океј", истако је Станојевић, који је упитан да ли очекује ли да Партизан добије коректно и фер суђење због дешавања на релацији Партизан-ФСС.

"Надам се да ће бити фер и коректно суђење, да ће поштовати овакву громаду од клуба. Уз сво поштовање свих, ипак смо ми Партизан. Тако је и у Шпанији, са Барселоном и Реалом, у Енглеској, у Италији... Верујем да ће сви поштовати ову величину клуба и то је природно и нормално. Верујем да ће бити позитивно и коректно", закључио је Станојевић.

Меч између фудбалера Партизана и Рада игра се сутра од 20 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести