Суботичани продужили серију успеха: Напредак - Спартак 0:1 (0:1)

Фудбалери Спартака наставили су серију успеха, славили су и у Крушевцу и стигли у горњи део табеле. Суботичани су играли веома дисциплиновано, одбрана је била готово беспрекорна, па Крушевљани нису имали много прилика.
1
Фото: ФК Спартак

“Плави голубови” су нападали брзим и једноставним акцијама и после једне контре Шормаз је успео да савлада голмана Милошевића.

Слика на терену ни у наставку се није променила, играло се углавном између два шеснаестерца, али доста грубо, па је судија Пипер у 58. минуту искључио Ивана Докића. Нешто касније и Шормаз је морао да напусти терен, а уместо њега ушао је Дубајић и одмах скривио пенал. Међутим, Игор Ивановић није успео да погоди мрежу Суботичана.

У финишу меча Крушевљани су покушавали да пробију бедем испред голмана Докића, али нису успели, па су бодови отишли у Суботицу.

Г. К.

КРУШЕВАЦ: Стадион Младости, гледалаца око 1.000, судија Пипер (Краљево), стрелац: Шормаз у 28. минуту. Жути картони: Гаврић, Ескић, Аксентијевић и Ожеговић (Напредак), Марчић и Видаковић (Спартак). Црвени картон: Докић (Спартак).

НАПРЕДАК: Милошевић, Обрадовић, Ћуковић, Миловановић, Ожеговић (Маркоски), Бјелош (Вукадиновић), Ескић (Којић), Аксентијевић, Зец, Ивановић, Гаврић.

СПАРТАК: Докић, Оташевић, Милошевић, Милутиновић, Текијашки, Видаковић, Туфегyић, Срећковић (Урошевић), Шормаз (Дубајић), Марчић, Обрадовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести