ТСЦ ниже победе у Анталији  

Фудбалери ТСЦ -а забележиили су и другу победу на припремама у Анталији у Турској.
Фудбалери ТСЦ-а на тренингу у Анталији
Фото: Фудбалери ТСЦ-а на тренингу у Анталији

После попбеде над Дњепром  (1:0) Тополчани су после сјајне игре савладали водећи тим македонског шампионата, екипу Вардара из Скопља са 2:1 (1:0). Све време сусрета ТСЦ је био бољи, водећи погодак постигао је новајлија у редовима “плаво - белих “ Зец, а у наставку меча и Арсенкијевић је био прецизан.

Македонци су смањили тек у финишу сусрета.  ТСЦ је против Вардара почео у следећем саставу: Јоргић, Варга, Поњевић, Антонић, Скопљак, Милићевић, Томановић , Тумбасевић, Зец, Галић, Силађи, а у наставку су шансу добили и остали играчи. 

Наравно после утакмице тренер Золтан Сабо је био задовољан резултатом, али и игром.

Иако резултат није био у првом плану, лепо је што смо победили - каже Золтан Сабо.

- За сада све иде према плану, имамо одличне услове, играмо на добрим теренима, а и противници су квалитетни. Уверен сам да ћемо спремно дочекати старт првенства. Не кријемо наша жеља је да изборимо пласман који води у Европу. Имамо тежак жреб, већ у првом пролећном колу гостујемо Инђији, али не плашимо се имамо квалиет, а види се да је и самопоуздање играча велико. 

Тополчани ће на припремама одиграти најмање још две утакмице. Прва је планирана за четвртак против Слоге из Симиног Хана (БиХ). 

С. Ст.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести