ТСЦ поражен од Вождовца

Фудбалери ТСЦ-а и трећу утакмицу за редом нису успели да постигну погодак, па није ни чудо да су на крову тржног центра у Вождовцу поражени.
lopta
Фото: pixabay.com

Додуше, Тополчани су први погодак примили из спорног једанаестерца који је досудио судија Пипер, после једног дуела Томановића и нападача Вождовца. Мора се међутим рећи да Тополчани били бољи тим и имали више прилика и нису имали среће и да голман Пековић бранио изванредно. Већ на почетку меча ТСЦ је могао до вођства, међутим, ударац Тумбасевића успео да одбрани голман домаћег тима, потом су и домаћи фудбалери имали велику прилику, али је сјајно интервенсао голман Филиповић. Слика се на терену ни у наставку није променила. ТСЦ је имао бољи тим и имао више прилика и право је чудо како се мрежа Прековића није затресла. У 64. минуту после корнера Грабеж је главом са два метара промашио мрежу, а већ у следећем нападу Грабеж је са неколико метара погодио голмана домаћих.

Чинило се да ће у финишу утакмице Тополчани успети да изједначе резултат, јер се играла “викторија” пред голом Вождовца. Међутим, ударце Бабића, Ђурића и Лукића голман Прековић је успео одбранити, а у финишу меча после једне контре када су Тополчане све карте бацили у напад фудбалери Вождовца су успели да постигну и други погодак, а стрелац је био млађани Драган Стојисављевић који је са неколико метара успео лопту да спроведе у празну мрежу.

Г. К.

Вождовац - ТСЦ 2:0 (1:0)

БЕОГРАД: Стадион на крову тржног центрам, судија: Пипњер (Краљево),  стрелци:  Нишић у 41. (из пенала) и Стојисављевић у 85. минуту.

ВОЖДОВАЦ: Прековић, Станковић, Миловић, Гајић, Живковић – Ајдиновић – Ласицкас (Јанковић), Нишић, Путинчанин, Стојчев (Цветичанин), Пантовић (Стојисављевић). 

ТСЦ: Филиповић, Грабеж,  Антонић (Бабић), Балаж, Петковић, Тумбасевић, Томановић, Милићевић (Дуроњић), Бањац (Ђурић),  Силађи, Лукић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести