ТСЦ У МАЂАРСКОЈ Пушкаш Академија – ТСЦ 1:0 (1:0) 

И трећу утакмицу на припремама у Мађарској изгубили су фудбалери ТСЦ –а, и то поново минималним резултатом,. Овог пута бољи од Тополчана били су фудбалери Пушкаш Академије, трећепласираног тима мађарског шампионата. 
Momenat sa utakmice u Felčutu Foto: privatna arhiva
Фото: Моменат са утакмице у Фелчуту Фото: приватна архива

Тополчани нису играли слабо, у већем делу сусрета су били бољи противник, али је као и на ранијим мечева било много проблема у нападу, најбољи стрелци Суперлиге Силађи и Лукић и најзрелије прилике нису успели да искористе, мада се мора рећи да су домаћи имали неколико лепих прилика у финишу меча.

- Била је то још једна добра провера - рекао је после меча тренер Тополчана Золтан Сабо. -  У Мађарској смо радили одлично, одиграли смо и три меча, нажалост сва три смо изгубили, али сам ипак задовољан, јер је акценат ипак био на снази.  Наравно, ноге су још увек тешке и зато је реализација нешто слабија, али се надам да ћемо до почетка првенства и сусрета са Војводином решити све проблема. 

Тополчани су се одмах после меча вратили у Србији, јуче су имали слободан дан, а према ранијем плану сутра би требали да одмере снаге са Спартаком, међутим, питање дали ће се овој меч бити одигранзбог пандемије коронавируса.

Пушкаш Академија – ТСЦ 1:0 (1:0)

ФЕЛЧУТ: Панчо арена, гледачаца 100, судија Боршош (Мађарска). Стрелац Т. Киш у 31. минуту.

ПУШКАШ АКАДЕМИЈА: Б. Тотх (Ауербах) – Солноки, Меиснер (Дојч), Спандлер (Хаyијев), Нађ. – Нунес (Комароми), Урблик (Фаворов), Ван Ниф (Мим), Кнежевић (Плшек) – Т. Киш , Ванечек.

ТСЦ: Бурсач – Варга. (Антонић), Поњевић, Балаж (Скопљак), Бабић –Томановић – Тумбасевић, Бањац (Дуроњић), Ђурић – Силађи, Лукић.

 Г. К.

 

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести