Уљмани довели петорицу фудбалера: С појачањима до опстанка

Јужнобанатски лигаш Партизан из Уљме први део сезоне завршио је на зачељу табеле и у наставку првенства имаће нимало лак задатак да избори опстанак у лиги.
uljma
Фото: Тренер Бабић с новим играчима Партизана из Уљме, фото: Приватна архива

Пред почетак сезоне доласком Зораном Момчиловим и Идоменом Ђачићем ситуација у клубу је много боља, екипа се појачала стигли су: Радисав Јефтић, Кристијан Гетејанац, Урош Ракић, Огњен Грбић и Новак Младеновић (Пролетер, Банатски Карловац), а отишао је само Огњен Тошић (Црвена звезда, Павлиш).

Тренер Дејан Бабић који је летос дошао на клупу Уљмана прозивку је извршио пре десетак дана, на првом тренингу присуствовало је 17 играча. који сада свакодневно вредно тренирају.

- Добро радимо и задовољан сам одзивом и како момци тренирају. Заједно у договору са управом довели смо песторицу играча који ће доста  значити овом саставу у борби за опстанак у лиги. У раду са првим тимом прикључили смо и четворицу омладинаца. Имамо солидан играчки кадар и можемо се надати добрим резултатима - каже Бабић.

У припремном периоду Уљмани ће одиграти четири тест утакмице, одмериће снаге са екипом Будућности (Алибунар), Црвеном звездом (Павлиш), Вултурулом (Гребенац) и са Вршцем.

- Очекује нас тежак задатак и имамо нимало лак распоред у пролећном делу сезоне, али се не предајемо и сви заједно верујемо у успешно пролеће. Имамо довољно времена да се добро припремимо. Одиграћемо четири утакмице тако да ћемо имати праву слику тима за пролећне мечеве - рекао је Бабић. 

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести