Воша зове навијаче: Ми смо једно – то је наша снага

Нову сезону, фудбалери Војводине започели су са две победе на теренима у Бачкој Паланци и Крушевцу, а у трећем колу против Рада, коначно ће заиграти и на свом стадиону „Карађорђе“.
Voša zove navijače/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина

За ту утакмицу, навијачи „старе даме“ и сви љубитељи фудбала на благајни стадиона ће на дан меча моћи бесплатно да преузму своју улазницу, а до наредне утакмице на „Карађорђу“ и дуела против новајлије у лиги ТСЦ-а из Бачке Тополе, војводинашима ће бити доступне и сезонске улазнице за сезону 2019/20.

Овога пута, Фудбалски клуб Војводина је припремио специјално изненађење за своје најверније навијаче, с обзиром на то да ће власници сезонских улазница од прошле сезоне моћи бесплатно да замене стару сезонску карту за нову, док ће сви остали моћи да купе сезонску улазницу по 50 посто нижим ценама у односу на прошлогодишње.

Према речима председника ФК Војводина Војислава Гајића, клуб на тај начин жели да се захвали за подршку својим навијачима у минулој сезони, а овим гестом уједно и обележи годину у којој “стара дама” слави 105-годишњицу свог постојања.

„У нову сезону смо ушли са јасно зацртаним циљем да изборимо пласман у Европу, али и са много већом енергијом и позитивнијом атмосфером унутар клуба, што се осећа у сваком његовом сегменту. Наравно, Војводина није и никада не може бити она права уколико нема подршку својих навијача, којима се најпре захваљујем на подршци коју су пружили тиму у претходном периоду, али их и позивам да ове сезоне у још већем броју долазе на “Карађорђе”, помогну нашем тиму да оствари добре резултате и, верујем, уживају у добром фудбалу који ће приказати наши играчи. Из тог разлога, одлучили смо да сви власници сезонских улазница из прошле сезоне могу бесплатно да замене своју стару карту за нову, док ће они који прошле године нису купили сезонску улазницу, овога пута то моћи да учине по врло приступачним ценама – изјавио је Гајић.

Истовремено, фудбалски клуб Војводина обавештава јавност да ће, од ове сезоне, сва физичка и правна лица бити у могућности да купе сезонску улазницу за ВИП ложу стадиона “Карађорђе”, а цена једне такве улазнице износи 500 евра.

Сезонске карте биће доступне у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Краља Александра 12) и то сваког радног дана између девет и 19.30, као и суботом од 10 до 15 часова, а тачан датум почетка замене и продаје сезонских улазница биће накнадно саопштен.

Да би преузели нову сезонску улазницу, власници сезонских улазница од прошле сезоне ће у просторијама “ГИГС ТИКС”-а морати да оставе своју стару сезонску карту, док ће они који планирају да купе сезонску улазницу то моћи да учине по следећим ценама:

– запад 1.500 динара – запад (за пензионере, студенте и ђаке) 1.000 динара – исток 1.000 динара

Како би остварили попуст приликом куповине сезонских улазница за сезону 2019/20, пензионерима је потребно да приликом куповине сезонске улазнице са собом понесу пензионерску картицу или последњи чек од пензије, студенти треба да понесу индекс, док ученици основних и средњих школа на увид треба да дају своју ђачку књижицу.

Свим власницима сезонских улазница биће омогућен улазак на све утакмице ФК Војводина у Супер лиги и Купу Србије на “Карађорђу” у сезони 2019/20.

На тај начин Клуб зове своје навијаче уз проглас: Воша те зове. Заузми своје место.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести